Забавно

Романтик или лошо момче!Зодията сочи кой надделява(Част 1)

Романтично сгушен или забележително избухлив

Какви са добрите и лоши черти на характера на мъжа зависи от зодията. Според астролозите в качествата на любимия ви имат звездите

Овен

Лоши черти:

зодия
Зодията определя чертите на характера на мъжа, сн. фейсбук

Забравете за личното си мнение и за „ама той ми е само приятел“. Овните са самонадеяни, ревниви и ще искат цялото ви внимание само за себе си. Както и да не им се противоречи за нищо, дори и да сте прави.

Забележително избухливи. Не се скъпят на викове, заплахи и ярост. Ще прекрачат всяка граница, а за извинения след това може и да не се сетят.

Добри черти:

Винаги можете да разчитате на него. Обещал ли е нещо, ще го направи със сигурност. Под завивките са толкова страстни и бързи, колкото и са избухливи, когато се ядосат.

Телец

Лоши черти:

Запъналото се магаре на моста е било всъщност телец. Ако очаквате неочаквани подаръчета, романтика и мили думички, то потърсете си друг мъж.

Не спорете с тях, само ще предизвикате гнева им, който е много сходен с този на Овена.

Добри черти:

Няма да останете гладна, за Телецът храната е свещена и трябва не само да присъства винаги в живота на една ръка разстояние.Мъжът от тази зодия е рекордьорът на зодиака по дълги и стабилни връзки.

Той иска в живота му всичко да е надеждно, затова и разпилените срещи със случайни дами не са му по вкуса.

Близнаци

Лоши черти:

Забравя всичко в минутата, в която го е казал, ще ви наговори куп прекрасности, само за да се намърда в леглото ви и ще се изпари пет минути след това.

Егоцентрични, далавераджии, ненадеждни, феноменално разсеяни, болезнено откровени, нетактични и езикът им реже като нож.

Добри черти:

Никога няма да ви е скучно с тях. Най-добрите оратори от целия зодиак, щедри и добри към всички пъплещи по земята същества.

Колкото и да забравят (предимно важни неща), толкова и ще помнят до живот нещо, което вие сте казали и на тях им е направило впечатление.

Умеят да правят изненади и са страхотни в целувките.

Рак

Лоши черти:

Цял живот в бащината къща и до майчината пола е тяхната мечта. Най-лесно обидчивите същества и фантастични егоисти. Никога няма да ви питат вие как сте, а ще заговорят за себе си и своите вятърни мелници.

Неспособни да се справят със словесен спор или да изразят качествено емоциите си, те млъкват, а светът е длъжен да си посипе главата с пепел и търпеливо да чака кога ще им мине.

Добри черти:

Не е мит това, че раците обичат уюта и спокойствието. Нежни любовници и никога не биха ви вдигнали грозен ревнив скандал, нито пък биха се опитали да ви обсебят.

За тях „развод“ е мръсна дума, мечтите за дом и сватба се появяват още преди партньора, пише edna.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.