България Новини

Бащата на ЛиЛана за лекарите и Ковид-19! (още подробности)

Бащата на ЛиЛана е лекар, който взе позиция по темата за Ковид-19 и останалите болести!

Бащата на ЛиЛана – лекарят Христо Деянов заяви позицията си спрямо ситуацията с пандемията от Ковид-19 у нас и в световен мащаб. Той обаче е категоричен, че масовата истерия покрай вируса не бива да отклонява вниманието ни от други, доста наболели и вечни въпроси:

“Едно скромно мнение относно съобщението до медиите на БЛС, във връзка с починалите лекари от COVID-19, които до момента са 10 души… Когато това се случи на някого, това си е 100 % трагедия за него и близките му!

Наистина трябва всеки да поеме отговорността да пази себе си и околните, инфекцията съществува! В същото време нека да кажем и следното: В България има към 25 000 лекари, които в момента са на активна позиция.

Поне 1000 от тях вероятно са се срещнали вече с вируса, но починалите за щастие са само около 10, т.е. 1 %, а от общия брой активни лекарите – 0,04 %.

В същото време, от тези хиляди лекари в страната, вероятно над 100, за тези 8 месеца са починали от съдови инциденти, рак и други тежки заболявания и усложнения, за които медиите не съобщават!

Да не говорим за бройката на починалите лекари-пенсионери, които сигурно са стотици! Да не забравяме, че всеки ден в България умират между 250 и 300 души по други причини. Нека и това да се има предвид!”, заяви Христо Деянов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.