България Горещо Шоубизнес

Зловеща прокоба тегне над Христо Сираков до последния му ден (Плейбоят убил мъжа на бременната Милена Фучеджиева)

Тежка прокоба преследваше Христо Сираков през целия му живот

Тежка прокоба измъчва до последния му час плейбоя Христо Сираков, който издъхна във вторник след прекаран тежък инсулт. Става дума за ужасна трагедия от времето на социализма, която белязва зловещо неговия живот и този на писателката Милена Фучеджиева.
В нелепа катастрофа Сираков убива след тежък удар мъжа на бременната по това време писателка. Ради Радев умира на място, Сираков е 17 дни в кома, а Милена Фучеджиева оцелява по чудо, както и нероденото ѝ бебе.

„Мъжете, които са ми причинили най-много болка, умират един по един. Това нито ме радва, нито натъжава“, каза преди време писателката Милена Фучеджиева, а в думите ѝ днес мнозина съзират зловещо предсказание. Познатите и приятели на сценаристката коментират, че човекът, причинил ѝ най-лошия момент в живота, е именно Христо Сираков.

Снимка: Ретро

Причината е, че във въпросния трагичен ден той е зад волана на правителствен автомобил, когато катастрофира и на място умира Ради – син на известния режисьор Въло Радев и бъдещ баща на бебето на Милена Фучеджиева. Самият Христо Сираков, който пък е син на шофьора на Тодор Живков, изпада в кома за цели 17 дни. След като оживява, е съден и изтърпява 2-годишна присъда.

Според запознати тежката катастрофа е причинена, защото Сираков е карал със 120 км в час, губи контрол над колата и се удря в стълб. Единственото, което е спасило Фучеджиева тогава, е, че бащата на Сираков изпраща хеликоптер, но любимият на писателката издъхва на място. Малко след като ражда дъщеря си, тя заминава за чужбина, където я отглежда сама, но и до днес не е намерила сили да прости на Сираков, който си отива от този свят, без да е получил прошка за жестоката трагедия, пише Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.