България Горещо Шоубизнес

Без Зара на поклонението на Христо Сираков (Снимки)

Бившите жени на Христо Сираков се събраха за поклонението му

Двете най-важни жени в живота на Христо Сираков го изпратиха в последния му път. Единствената му съпруга Мария пристигна заедно с дъщерята на бизнесмена от Италия, за да му каже последно сбогом в църквата „Света София” в столицата. С тях бе е другата дъщеря на Мария от втория й брак с италиански бизнесмен.

Майката на сина на Христо Сираков Ирен Онтева, която също от години живее в чужбина, се появи с порасналото си момче на поклонението, което събра всички родни красавици. Миналогодишната “Мис Плеймейт” Михаела Тодорова, Деси Димитрова, Ана-Мария Чернева, Жанета Осипова и Жени Калканджиева бяха сред звездните дами, които уважиха Сираков в последния му земен път.

Христо Сираков поклонение
Снимки: Булфото

Единствената жена, с която Сираков официално е имал връзка и която не бе църквата се оказа Зара. Участничката в Биг Брадър, която по принцип живее в Бахрейн, се прибра в България преди няколко седмици след ваканция в Гърция, но не се показа на поклонението.

Сираков, които си отиде от инсулт, бе погребан в затворен ковчег.

На поклонението имаше и немалко представители от шоубизнеса, сред които актьорът Тончо Токмакчиев, Любен Дилов-син, Марияна Маринова, Мария Станева, пише Hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.