Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина втрещи: Ето как “тествала” мечтите си! (виж тук)

Наталия Кобилкина май тотално забрави, че говори на българи!

Наталия Кобилкина втрещи потребителите в мрежата със съветите си как да “тестваме” мечтите си. Явно съпругата на Такис Дретакис тотално изключи, че говори на българи със смешни за целия свят доходи, но започна да каканиже следното:

“Едно от нещата, за които честно уважавам себе си е че имам сила да тестам своите мечти! Какво значи то?

Често аз си казвам: бих искала да науча френски, да поживея в Южна Франция, да готвя нещо спецефично и т.н. И тогава честно се записвам за курс за френски и след месец мъки разбирам, че не искам това в реалност. Или отивам за малко да живея в Южна Франция и разбирам, че ми харесва само за почивка.

Имам сила да тествам. Не просто абстрактно мечтая. Някакви неща в реалност нямат нищо общо с мечти. Например, при опити да направим любов на плажа на Малдиви през ноща се оказа, че пълно с прилипи през ноща и доста опасничко.

Бали за зима не става, защото адска жега и трябва да живееш на климатик (на който аз настивам)… Но аз фантазирах колко ще е хубаво.

Затова когато имам някаква идея – веднага тествам! И част от тях отпадат, част се трансформират, а част наистина разбирам, че е моето и стават уникални (като пикник в Лондон с папагали навсякъде).

А вие тествате вашите мечти или просто приятно си мечтаете?”, пита Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.