България Новини

Адвокат с убийствено изказване за покойния Христо Сираков! (виж тук)

Адвокатът Тодор Кръстев разтърси мрежата след смъртта на Христо Сираков!

Пловдивският адвокат Тодор Кръстев взриви социалната мрежа дни след гибелта на Христо Сираков. Ето какво заяви той и накара мнозина да настръхат:

“Почина Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки. Бог да го прости, се казва в такива случаи. И какво се чете масово по форумите за кончината му:

Отживя си мръсника; богатите също плачат; манекенките са в траур; катафалка джобове няма и т.н.

Чета тези неща и за пореден път стигам до извода, колко е деградирало обществото ни. Ако нещо искрено може да зарадва средностатистическия българин, това са определено проблемите на богатите и изветните. Пък вземе ли някой от тях и да се гътне, кефът става пълен.

Така де, ще се прави на голямата работа – видяхте ли как гушна букета. Така се успокоява нашенецът, докато си пие ракията в наследственото апартаментче от баба си и пресмята дали парите ще му стигнат за морето.

А иначе сме вярващи. Но май, само когато се отнася до нас”, заяви Тодор Кръстев. След което добави и още нещо:

“Безспорно интересен човек беше. Но покрай нелепата му и ненавременна кончина се изписаха доста неща, повечето от които бяха за връзките му с жени, завъртели се в светския живот на страната.

Той в някаква степен е емблематичен пример за определен начин на живот. И се замислих, за манталитета на хора като него. Не, не ги съдя, опазил ме Господ.

Но как нито веднъж не прочетох и не разбрах за хора от неговото обкръжение и среда, да заформят връзка с някое обикновено средностатистическо момиче. Например, студентка от провинциален град, с родители работници, живеещи в панелно жилище, което ще изплащат още 20 години.

Красива, но скромна, с изградена ценностна система и възпитана в дух на самоконтрол и стремеж към почтена реализация. А не с някакви зайчета на Плейбой, миски от не знам си какъв конкурс, момичета на времето от някакви телевизии и т.н.

И да ви кажа ли какво е моето обяснение. Чисто и просто в България има вече добре оформена социална и материална сегрегация на връзките и контактите. Класов, а дори и кастов подход в междуличностните отношения.

Харесване, любов, привличане – забравете за тези неща, ако не сте от подходящата и правилна среда. Маргинализацията и интереса в днешно време, победиха любовта.

Да, дори любовта падна жертва на материалния свят и уродливата форма на капитализъм, в който живеем. Стана като едно време, както сме го чели по книгите.

Женят се и се сватосват, като преди това си мерят банковите сметки и активите. Сигурно някой ще възрази, че има изключения. Да, Пепеляшки винаги е имало, но само в приказките”, тъжно заключи адвокатът Тодор Кръстев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.