Новини Шоубизнес

Елен Колева разкри 4-те индийски закона на духовността! (виж тук)

Елен Колева някой ден сигурно ще стигне и до Тибет!

Както е тръгнала, актрисата Елен Колева ще стигне и до Тибет. След като почти напълно изключи мъжете от живота си, тя се отдаде на духовното извисяване. И преди ден разкри четирите закона на духовността в Индия:

“В Индия преподават “4-те закона на духовността”:

– Първият казва:

„Човекът, който пристига, е правилният човек“, тоест никой не влиза в живота ни „случайно“, всички хора около нас, които взаимодействат с нас, са там за нещо, за да ни накарат да се учим и да продължим напред във всяка ситуация.

– Вторият закон гласи:

“Това, което се случва, е единственото нещо, което може да се случи.” Нищо, нищо, абсолютно нищо, което ни се случва в живота, не би могло да бъде иначе.
Дори и най-малкият детайл.

Няма: “ако бях направил такова нещо, щеше да се случи друго …”. не.
Това, което се случва, е единственото, което може да се случи, и трябва да бъде така, за да научим съответния урок и да продължим. Всяка ситуация в живота ни е перфектна, въпреки че умовете и егото ни са устойчиви и не желаят да го приемат.

– Трети казва:

„Всеки момент, който започва, е подходящият момент“.
Всичко започва в посочения час, нито преди, нито след.
Когато сме готови да започне нещо ново в живота ни, това е мястото и времето, от където ще започне.

– И четвъртият:

„Когато нещо свърши, свършва“. Съвсем просто. Ако нещо е приключило в живота ни, това е за нашата еволюция, така че е по-добре да го пуснем, да вървим напред и да продължим напред, вече обогатени с този опит.

Мисля, че не е случайно, че четеш това, ако този текст е попаднал в живота ти днес. Нито една капка дъжд никога не пада на грешното място ”.

„Идва време в живота ти, когато се отдалечаваш от цялата драма и хората, които вярват в нея, обграждаш се с хора, които те карат да се смееш.

Забравяш лошото и се фокусираш върху доброто. Обичай хора, които се отнасят добре с теб и се моли за тези, които не го правят.

Животът е твърде кратък, за да бъдеш всичко друго, но не и щастлив. Падането е част от живота, ставането е отново живот”, разсъждава Елен Колева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.