Свят

Меган и Хари постигнаха голям напредък

Съпрузите си договориха специални условия за работа

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари, успяха да постигнат голям напредък. Двойката са успели да си договорят специални условия за работа. Припомняме, че семейството напуснаха кралския двор през месец март.

Хари
Съпрузите си договориха специални условия за работа

Двамата най-накрая постигнаха целта си и станаха финансово независими. В добавка към това, те върнаха всички пари, с които беше реновирана къщата им във Великобритания.
По този начин двойката вече не е длъжник нито на кралицата, нито на народа.

Хари и Меган могат да се похвалят, че бързо си намериха работа, която със сигурност ще покрие разходите им.
Те подписаха договор с ораторска агенция, която да им осигурява участия на събития и конференции. За това те ще получават доста солидна сума.

Двамата също така сключиха и сделка за милиони долари с гиганта „Netflix“, с който ще правят документални филми и анимации. И докато условията по съюза между стрийминг платформата и херцозите все още не са известни, то тези с ораторската агенция излязоха наяве.

Двойката подписа договор с компанията „Harry Walker“, която може да се похвали с известни клиенти като семействата Обама и Клинтън, както и Опра Уинфри.
В сряда бяха публикувани и някои от условията, които Меган и Хари са поставили преди да сключат сделката, пише blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.