Горещо Свят

Коронавирус повали звезда от “Твоят мой живот”

Хазал от “Твоят мой живот” е с коронавирус

Първите случаи на коронавирус при актьорите от турските сериали са вече факт, след като преди месец слухът, че Къванч Татлъту е болен, се оказа неверен.

Този път информацията е достоверна и гласи, че актрисата Алина Боз, позната на българската аудитория с ролята си на Хазал от „Твоят мой живот“, както и колегата ѝ Кубилай Ака, играл в драмите „Пропаст“ и „Ти си моята родина“, с когото наскоро започнаха снимките на втория сезон на сериала „Любов 101“, са дали положителни проби за Ковид-19. Двамата твърдят, че имат лек дискомфорт, но в момента се чувствали добре. Снимките на сериала, в който се снимаха, са преустановени за неопределен период от време, а фенове изразиха съмненията си, че вирусът може да се предаде по веригата и на други звездни актьори, предвид личните и професионалните взаимоотношения помежду ми.

Снимка: ретро

Екранната Хазал била най-притеснена дали не е заразила родителите си и своя годеник. Младата актриса отдавна е в прегръдките на сина на известната турска певеца Сезен Аксу – Митхат Кан Йозер. Наскоро актрисата бе на корицата на известно турско списание, където сподели, че двамата искат да се оженят и планират да имат семейство.

Известната актриса, чиято майка е рускиня, а бащата турчин, като малка е живяла в Русия, преди да започне училище: „Имам два етапа в детството си. Единият – което прекарах в Русия, другият в Турция. Те са обединени от факта, че дните ми минаваха в игри на улицата. В Русия живеехме в село, където израснах с децата от махалата. Имах много креативно детство. Нямаше телефони, нямаше нови технологии. Това не се промени много, когато се преместихме тук. Играехме по улиците до полунощ и карахме велосипеди“, разказва Боз, пише Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.