Новини Шоубизнес

Нели Хаджийска от “Търси се” скочи бясна! (още подробности)

Нели Хаджийска бясна заради голяма измама с нейна приятелка!

Водещата на “Търси се” Нели Хаджийска изригна бясна в мрежата и алармира за измама, която се извършва под носа на потърпевшата й приятелка. Последната има собствен бранд за чанти, а някой нагло се опитва да печели на гърба й:

“Приятели! Алармирам за нещо, към което изпитвам истинска непримиримост! Кражба на авторски труд! Която си е равносилна на опит да ти откраднат душата…

Моята приятелка Бубето и авторския й бранд CHANTA , на който от години съм истински фен и ценител е поставен пред поредното изпитание…

Вчера във Фб бях поканена да стана последовател на бранда CHÀNTA , след като лайкнах тяхно събитие, разбира се, мислейки си, че Бубето е организатор.

Малко по-късно разбрах, че просто някакви две дами най-брутално са откраднали марката й и се опитват да трупат последователи на гърба на нейният труд и успех в годините!

Моля да подкрепим оригиналния бранд CHANTA и да покажем своята непримиримост към кражбата.

Като автор на предаването “Търси се…” много добре знам какво е някой да се опитва да открадне идеята ти… В годините и нас са ни копирали, правили са опити да сътворят същото предаване, НО животът на крадените успехи, за щастие винаги е нетраен!

Знам, че и в този случай ще е така!”, изля възмущението си в мрежата водещата Нели Хаджийска.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.