Горещо Новини

Брадърката Аделина Банакиева гневна: Днес ще си остана вкъщи! (ето защо отсвири протеста)

Аделина Банакиева е постоянно на протеста, но този път се разгневи!

Брадърката Аделина Банакиева не е пропускала и ден на протестите. До сега! Днес тя изригна бясна в мрежата и заяви, че ще си остане вкъщи. Защото това, което се разигра пред очите й вчера, е недопустимо:

“Тъй като съм човек който открито протестира и държи на #оставка, да кажа защо днес плюя гнидата пик, нарекъл човек с увреждане” нЕкакво същество” но няма да отида на площада.

Да се използват деца/лица (Христо, от днешния кошмар сътворен от Мая Манолова и “ Системата ни убива”е пълнолетен) та, да се използват тези хора с цел наливане на енергия в протеста НЕ Е МОЯТ протест!

Няма лошо майка му да го беше завела за час, даже би било интересно за него, но да го държи там и да крещи истерично пред него( гледах на живо от страницата на Манолова) е адско!

Да докараш човек като Ицето до пристъп и Диазепам е престъпление. И аз не желая оставка с цената на здравето на хора като него.

На теорията с тоалетната не вярвам, защото около Партийния дом има достатъчно заведения, в които се ползват тоалетни от протестиращи. А и подозирам, че Ицето е с памперс.

Да стриймваш докато детето ти с увреждания издава звуци на тревожност НЕ Е НОРМАЛНО! ( в коментар е стрийма на Димитрина)

Продължавам да смятам, че Недялко Недялков е гнида! Днес ще си остана вкъщи”, категорична е Аделина Банакиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.