България Новини

Корнелия Нинова преди минути: Промяната в БСП е необратима, в България също!

Корнелия Нинова с публично изказване преди минути!

Публично изказване преди минути направи лидерът на БСП Корнелия Нинова. Ето какво заяви тя след поредния си избор за председател на столетницата:

“Вие направихте промяната в БСП необратима! Нека направим и промяната в България необратима! С активното си участие показахте, че БСП е зряла, консолидирана и единна.

На 12 септември 2020 г., Българска социалистическа партия беше изправена пред огромно предизвикателство в 130 – годишната си история. Проведохме първия убедителен и успешен пряк вътрешнопартиен избор на председател.

Този избор бе посрещнат с емоция, но и с разум и осъзната отговорност. Членовете на партията показаха, че БСП е модерна лява европейска партия и най-демократичната българска партия.

Приемете най-искрената ми благодарност и възхищение към показаната от вас висока организационна и институционална култура и положения огромен труд в отчетно-изборната кампания!

Заедно с изборните комисии, показахте как се правят свободни, прозрачни и честни избори! Показахте какво означава истинска, жива и неподвластна на интереси партия!

С активното си участие в прекия избор на председател на БСП местните партийни организации показаха, че партията ни е зряла, консолидирана и единна. Всички внушения, че социалистическата ни партия се разцепва и се раздира от противоречия, приключиха.

Моля, предайте на членовете на общинските (районните) изборни комисии голямата ми благодарност и възхищение за показания професионализъм и висока отговорност в подготовката и провеждането на първия пряк вътрешнопартиен избор на председател на БСП.

Предайте им, че заедно с Централната комисия за провеждане на прекия избор дадоха своя голям принос в историята на партията.

Не на последно място изказвам своята най-сърдечна благодарност, че с избирането ми за председател на БСП одобрихте курса, който БСП провежда в политиката през последните 4 години и е желание той да продължи по същия начин.

Чувствам огромна отговорност след голямото доверие, което ми дадохте на 12 септември 2020 година.

Ако съм правила грешки в първия си мандат, знам, че нямам право на грешки във втория, с което ще се отблагодаря за проявяваната сила, решимост и отговорност в отминалия пряк вътрешнопартиен избор.

Благодаря ви и за уникалната емоция, която преживяхме заедно в периода между 49-ия и 50-ия конгрес на БСП!

Вие направихте промяната в БСП необратима! Нека направим и промяната в България необратима!”, заяви Корнелия Нинова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.