България Новини

Синът на Арман Бабикян бесен: Виж коя голяма медия съди и защо!

Синът на Арман Бабикян побесня в мрежата, ще съди Недялко Недялков!

Синът на едно от лицата на протестите Арман Бабикян – младият Хаго Арман Бабикян побесня в мрежата. Той се закани да съди собственика на агенция Пик Недялко Недялков за откровени лъжи и клевети по негов адрес.

Ето какво точно заяви момчето, при това публично:

“Когато низостта в журналистиката достигне своя пик е време за щик. Зад 111-тото ни място по свобода на словото са и случаи като моя, в които колаж от 2 свалени снимки в интернет и няколко изречения лъжи биват превърнати в сензационна новина.

Въпросният фейсбук първоизточник до преди няколко дни бе със снимка на журналиста Лияна Панделиева, която потвърди тази злоупотреба.

Когато явно не си там, за да работиш журналистика с етика, морал и обективност се стига и до това да крадеш самоличност. Кафяво и поръчково.

Много обичам Гърция. Бил съм доста пъти и пак мисля да ходя. Дори учих старогръцки някога. За зла участ нямам там вила за 180 000 евро. Затова пък посоченият имот се предлага под наем в нета.

Пожелавам на г-н Недялков да го посети след като осъдя жалкия му сайт за клевета. С любезното съдействие на адв. Николай Хаджигенов”, заяви гневно синът на Арман Бабикян.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.