Новини Шоубизнес

Столетница разкри пред Мира Добрева какво обичат мъжете! (виж тук)

Столетницата баба Сузи разкри истината за мъжете пред Мира Добрева!

Чаровна, мъдра и мила – столетницата Сузи Аронова “отвори очите” на водещата Мира Добрева. Тя й разкри какво обичат мъжете, поне базиращо се на вековния й опит. Това сподели самата Мира Добрева, която е готова с книгата си за стилетниците в България.

“В живота има само един смисъл – да имаш любов! Трепва ти душицата от някой човек и го обикваш. И решаваш, че не можеш без него. Е, после изстиваш. Но… тогава намираш друг.

Аз не бях много красива жена – даже напротив, но мъжете ме обожаваха!

– Какво обичат мъжете?

– Обичат да бъдат обичани. Мъжете много обичат да бъдат обичани… Повече от децата обичат да бъдат обичани! Но душата ти трепва само при някои хора. Може да не е хубавец, но да има у него нещо, дето така да те вълнува, че да не можеш да дишаш без него… Не можеш! Спира ти дъхът!

Но идва момент, в който чувствата изстиват. Това е истината. Иначе аз не съм изневерила на любимия човек. Докато си с някого, ти си с него! После – с друг. Какво толкова?

Живот без любов е като година без пролет… Аз обичах много мъже. Обичах ги и те ме обичаха. А в квартала тези, бабичките, от завист ще умрат…

Сузи Аронова, 100 години.

Откъс от книгата ми “Столетниците: Благословия или орисия””, публикува Мира Добрева, горда с произведението, което скоро ще види бял свят.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.