Новини Шоубизнес

Мариела Нордел: Йотова е Кума Лиса, жената на Радев е неспасяем случай! (виж тук)

Мариела Нордел направи на две стотинки Йотова и жената на Румен Радев!

Устатата Мариела Нордел взриви мрежата с коментара си под снимката, обиколила нета. А именно тази от сватбата на сина на вицепрезидента Йотова. Предаваме думите й дословно:

“Удар под кръста или Изкуството да прецакаш шефа си… Снимката е от сватбата на синчето на вицето… От малка още си имаше влечение към олигарси.

За първи път я видях преди 25 години на една вечеря с Грашнов, Бог да го прости… Тогава беше стройна, интересна и Владо с грейнали очи поглъщаше червено-лисичата и буйна грива. Тази мисъл и ми прехвръкна, без да имам понятие коя е, “тая ми прилича на лисица”.

Разликата между седящите на една софра с президентската двойка и Грашнов, обаче, е съществена – троянчанинът беше широко скроен и точен човек, а тези… знаем си ги.

Та, Кума Лиса много хитро е преценила къде да нахендри висшестоящя й, защото е предвидила, че фото ще има и ще излезне публично.

За щастие, Румен Радев е гърмян вълк и физически ясно се е разграничил от компанията. Деса Поетеса няма да коментирам как се е присламчила като бито куче до него (явно е натирена в колибката) защото отдавна е доказала, че е неспасяем случай…

По-интересно ще е да се проследи продължението на отношенията между Кума Лиса и Кумчо Вълчо, особено след тази подложена динена кора”, коментира Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.