България Горещо Шоубизнес

Изхвърлиха Рачков от “Маскираният певец”

Рачков няма да води “Маскираният певец” тази година

Новият сезон на “Маскираният певец” ще премине с нов водещ. Емблематичния тандем Зуека-Рачков ще претърпи промяна и с днешна дата това е потвърдено от продуцентите на шоуто. Тази година мистериозното предаване ще изненада зрителите с нов водещ в лицето на Герасим Георгиев-Геро.

Комикът, който беше част от миналогодишния панел на „Маскираният певец“, ще си партнира с другия майстор на забавлението, познат на феновете на предаването – Васил Василев-Зуека – по време на вълнуващите съботни вечери. „Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека“, споделя актьорът, когото зрителите познават от запомнящи кино и театрални роли, и участия в едни от най-успешните проекти в телевизионния ефир.

Снимка: Нова ТВ

„По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!“, разкрива Васил Василев-Зуека с усмивка за новия си екранен партньор в „Маскираният певец“. Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто пред екраните заедно с Димитър Рачков. От Нова обаче си оставят вратичка към емблематичното им лице, като се очаква той да оглави друг проект на медията. Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на „Маскираният певец“ за първи път на 12 септември (събота) в 20:00 ч., когато с грандиозен спектакъл ще стартира вторият сезон на музикалното шоу. Панелистите, които ще “гадаят” кои са истинските лица на маските пък са Алекс Раева, Азис и Владо Пенев, към които всяка седмица ще се присъединява и гост-панелист, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.