Новини

Миролюба Бенатова: Да подмятате уязвяващи реплики към журналисти, не ви прави чест, политици!

Миролюба Бенатова потресена от отношението на гостите в ефир!

Журналистката Миролюба Бенатова защити Антон Хекимян и колегите си като цяло, от лошото и на моменти нагло отношение на политиците в ефир. Ето какво заяви тя преди часове публично в мрежата:

“КОМУНИКАЦИЯТА КАТО ХАРАКТЕР

Да подмяташ реплики, които евентуално да уязвят журналиста, когато чуеш неудобен въпрос, разобличава, господа политици от управляващите и техните патерици. Разобличава вас.

Днес, в ролята на зле прикрит садист, влезе евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков. Антон Хекимян го пита за къщата в Барселона, той му отговаря с вметки за аутокюто (апаратът, на който са изписани анонсите, които водещите четат), казва, че нямало от къде да чете и опитва да измества центъра на разговора.

Вчера Тома Биков използва същия похват срещу мен. Аз го питам какво се е променило, че през 2012а нарича Борисов диктатор, а днес не би му поискал оставката. Той ми отвръща, че през 2012а съм вземала интервюта от Борисов (сякаш това е нещо неестествено, предвид, че съм журналист).

Миналата седмица, като се усети натиснат, Марешки подметна, че и Ани Цолова така го притискала, но “вече я няма”, а той е в парламента.

Освен, че това поведение не е добра комуникационна стратегия, показва слабост, уважаеми събеседници. Липса на аргументи. И липса на мъжество”, заяви Миролюба Бенатова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.