България Новини

Слави Трифонов изригна към Борисов и Гешев! (още подробности)

Слави Трифонов погна Борисов и Гешев за пореден път!

Слави Трифонов скочи за пореден път срещу Бойко Борисов и Иван Гешев. Ето какво заяви преди часове шоуменът и бъдещ политик в мрежата:

“Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския парламент на нов дебат за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А после от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата.

А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското правителство било получило подкрепа. И сега, уважаеми сънародници, става много интересно.

Борисов и Гешев ще отидат ли утре или пак ще изпратят някакви „калинки“? Защото в крайна сметка България е пълноправен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпоредби и договори, и България не може да бъде ограден двор, собственост на Борисов и Гешев.

И ако тук Борисов и Гешев правят каквото си искат, дали могат да правят каквото си искат на ниво Европейски съюз?

Ех, колко интересни въпроси, които ще получат своите отговори още утре. И тук искам да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подпомогне законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е само надежда – ще разберем много скоро…”, заяви Слави Трифонов. Около час по-късно обаче получи нова информация и съощи следното:

“От Министерски съвет излязоха с опровержение. Премиерът утре не бил канен в Европейския парламент. Добре. Предния път, когато беше поканен, той да не би да отиде? Не. Прати жени да го защитават.

Разбирам, че от Министерски съвет изпитват облекчение, че премиерът не е поканен. Но това нищо не променя.

Нито ситуацията, нито протестите, нито факта, че министър-председателят трябва да отговаря за липсата на върховенство на закона в България. И то не само пред Европарламента, а пред суверена – българския народ”, гневи се Дългия.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.