Свят

Принц Хари с тежко признание за последния му разговор с принцеса Даяна

Двамата с брат му били в резиденцията Балморал в деня на кончината й

Принц Хари направи тежко признание за последния разговор с покойната му майка – принцеса Даяна.

Тази година се навършиха 23 години от смъртта на принцеса Даяна. В нейна памет на Острова отново бе излъчен документалният филм „Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство“ от 2017 година.

принц Хари
Двамата с брат му били в резиденцията Балморал в деня на кончината й

Принцовете Уилям и Хари са тези, които предимно говорят в прожекцията. Двамата споделиха спомени, свързани с майка им

Принц Хари си спомни последния телефонен разговор, който е провел с майка си. Той призна, че и до ден днешен съжалява, че разговорът им е бил толкова кратък по негова вина.
„Ако знаех, че това е било последният път, когато говоря с майка ми…“, казва през сълзи принц Хари.

В деня на смъртта й, нейните синове Хари и Уилям, които тогава бяха съответно на 12 и 15 години, разговаряли с нея. Тогава двете момчета били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

Уилям и Хари признаха, че са говорили с майка си за кратко и буквално й затворили телефона, тъй като бързали да се върнат към играта с братовчедите си.
Хари дори призна, че е плакал от мъка само два пъти през живота си. Единият път е било на погребението на майка му на 6 септември 1997 г. и малко след това когато си спомнил колко кратко е продължил последният им разговор.

„Не минава и ден, в който Уилям и аз не искаме тя все още да е жива и наоколо, и се чудим каква майка би била тя сега, каква социална роля би играла и какво би променила в днешния свят“, споделя принц Хари за покойната си майка, пише zajenata.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.