Здраве и диети Новини

Славея Сиракова разкри точния режим, с който върна формата си след бебето!

Славея Сиракова сподели с кой режим е върнала формата си след раждането!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова е в съвършена топ форма. И то само шест месеца след раждането на първородната си дъщеричка. Вчера тя подробно описа режима, с който е отслабнала. И го препоръча на всички:

“Всъщност влизането в тази форма се дължи изцяло на режима “бебе” Емили скоро ще навърши 6 месеца и до днес ежедневието ни е запълнено с игри, хранене, разходки, къпане и постоянни грижи.

Още след изписването ни от болницата, първата седмица свалих 4кг. По време на бременността бях качила около 10-12кг. Сега пак не ям месо, а колкото до сладкото…

Единствено сладолед във вафлена фунийка може ме изкуши. Разбира се и гените не са за подценяване. Като се замисля, дори нямам нужда от допълнителни упражнения, тъй като беборанка е вече над 6кг. и всяко вдигане и носене си е достатъчно упражнение хахаха.

Много е важна и психическата нагласа за отглеждането на едно бебе, спокойствието и желанието да бъдете не само добър, но и пълноценен родител.

В случаите, в които ми се налага да свърша някой ангажимент за час-два я оставям на майка ми, или сестра ми. През останалото време си е с мен и всичко, което правя го съчетавам с нея.

Изкарахме почти цялото лято на море тримата с татко и, и нямахме абсолютно никакви проблеми. Вече се захранихме с каши и пюренца и тя расте с всеки изминал ден.

В заключение ще добавя, че грижите за вашето бебче не трябва да ви натоварват, а да им се наслаждавате, защото неусетно то ще порасне”, сподели Славея Сиракова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.