Новини Шоубизнес

Ваня Червенкова трогна дизайнерката Евгения Борисова! (ето какво й посвети за ЧРД)

Ваня Червенкова обича Евгения Борисова като сестра!

Мнозина знаят колко силно и истинско е приятелството между бизнесдамата Ваня Червенкова и дизайнерката Евгения Борисова. Днес Жени има рожден ден, а Ваня я изненада и просълзи с нещо повече от мило и незабравимо. А именно признанието си:

“Женя Борисова, Успех ти желая във всяко начинание! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!!

“Такива са най- опасни, умните, проницателни жени, красиви отвътре и отвън. Жени с пожари в очите и в сърцето. Минава през теб и те изгаря с поглед. Не йм трябват кибритени клечки, за да те запалят.

Борбени, независими, смели. Не им личи мазола от високата обувка, не молят милостиня, оправят се сами, блъскат се в трудностите с гордо вдигната глава и няма и следа от болката им, която само те си знаят по колко им е дала и взела.

Оголват раните си само пред избрани, но плачат само, когато са сами. Такива жени са джентълмени в живота, напук на многото мъже без нищо мъжко в тях. Ще те изслушат, ще ти подадат ръка дори да не си я искал, ще ти услужат със силата си, с добротата си, ще ти вдъхнат кураж.

Жени достойни в ума и в душата, достойни за уважение, за обичане, за приятел, за силен опонент, достойни да се бориш за тях. Мъжки момичета и жени от горе до долу. Силни в битките си, в надеждите си, в победите си. Не искат пари, а любов с големи букви, искат свят за двама. Не са материалистки, смятат с броя на спиращите дъха моменти, смятат с усмивките и сълзите си, смятат с пулса си.

Жени стихии и спокойни морета, могат да разголят душата ти и да извадят егото ти с памук, можеш да се изгубиш във водите им и да не искаш да се върнеш при себе си.

Такива не искат много, искат всичко или нищо. Цената им е висока, пътят до сърцето им е дълъг, но пък си заслужава, защото ако го извървиш ще откриеш хоризонта на истинската любов. Такива не са за всеки, те са за ценители.

Това са жени изкуство, жени поезия, жени без, които не си струва живота, защото красотата нямаше да има смисъл”, написа Ваня Червенкова на рожденичката.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.