Наталия Кобилкина разкри как отношенията с родителите провалят живота ни!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-kobilkina-razkri-kak-otnosheniyata-s-roditelite-provalyat-zhivota-ni/47024 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разкри как отношенията с родителите провалят живота ни!

Наталия Кобилкина е убедена, че тези отношения са най-важни!
Наталия Кобилкина разкри как отношенията с родителите определят целия ни съзнателен живот занапред. Ето какво обясни тя и над какво ни накара да се замислим:

“Искам днес да поговоря за едни от най-важните хора в живота ни – нашите родители.
Колко от нас имат проблемни отношения с тях?

Под проблемни разбирам, ако вие изобщо нямате връзка или комуникация с тях или обратното – чувате се всеки ден (и двата варианта са проблем).

Когато вие повтаряте същите негативни сценарии (например, баща и мъж алкохолик)

Когато не ви се получава да спрете техния глас във Вас и ви дразнят; когато постоянно нещо очаквате от тях – всичко това е голям проблем!

Ако имате същите болести и проблеми с тялото си като родителите ви.

Ако изпитвате към тях гняв, обида, осъждане, пренебрежение и т.н.

Всичко това ви пречи да станете щастливи във Вашия живот!

Да влезем в повече детайли:

Когато не ни стига любовта на таткото, ние нямаме вяра в себе си, не можем да открием мисията в живота си, постоянно имаме проблеми с парите и се чувстваме малки и незначителни.

В отношенията – ние просто се “разтваряме” и изчезваме. Стига някой да ни даде малко внимание, ние се хвърляме като гладно куче само и само да го получим.

Този тип жени често си избират за мъже лоши момчета, като искат да им дадат толкова много внимание и любов, така че тези момчета да се превърнат в принцове.

Тези жени дават прекалено много. И никога не получават нищо в замяна. Мъжът до тях става все по-зает, няма време и енергия за тях и постопенно изчезва, а те остава с разбито сърце.

Важно е да помниш, че ти имаш баща! Той винаги е до теб! Всяка клетка на тялото ти е той.

И той е поискал теб да те има на този живот. Просто си представи как татко ти ти казва: Мое малко момиченце, аз много те обичам и винаги ще съм до теб!

Ние заедно ще работим на уебинара: Татко, обичам те! и ще правим констелации за бащата.

Защо е толкова важна майката за нас?⠀

Чрез майката ние се учим да получаваме любов. Чрез нея ние ставаме жени и приемаме нашата невероятно силна и дълбока женственост. В тази връзка, ние си позволяваме да получаваме любов и подкрепа от всички хора около нас.

Важно е да осъзнаваме, че майката винаги живее в нас и ако ние обичаме нея – само тогава ние можем да обичаме себе си.

Затова е толкова важно да изградим правилни енегийни и психически отношения с нашите родители, да изградим правилни образи на тях вътре в нас самите”, съветва Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.