Новини Шоубизнес

Мегз показа своя Life Coach: Стартира нов проект! (още подробности)

Мегз стартира нов проект, дизайнерката не се спира от работа!

Миглена Каканашева – Мегз си остава работохоличка и това е. Докато беше обвързана с бизнесмена Румен Рончев тя някак успяваше да се кротне за момент и да обърне внимание на личния си живот. Днес, когато двамата са разделени обаче, Мегз отново е във вихъра си.

Ето кого представи тя пред обществото наскоро и обяви новия си проект – пореден от многото:

“Здравейте приятели, искам да ви представя една прекрасна дама – Мая. Тя е моя Life Coach. Не знам дали сте чували за техниката Coaching.

Това е модерна техника, която ти помага да разрушиш страховете, комплексите си и да ги заместиш с нови, по-градивни мисли и вярвания.

Та, с Мая работим отдавна и тя ми помага много усърдно да стана по-добра версия на себе си. Напоследък, обаче, двете много често си говорим по темата, че себеразвитието, себепознанието и себеусъвършенстването трябва да са достъпни за всички.

И понеже и на двете ни е заложена манията да искаме това знание да достига до повече хора, решихме да стартираме съвместен проект.

Той ще има за цел да направи така, че всеки да може да си позволи да ползва подобни техники на възможно най-достъпни цени.

Сега искахме само ненатрапчиво да ви представим нашият скромен екип и идея. Скоро ще ви разкажем всичко за проекта”, обяви Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.