Новини Шоубизнес

Елен Колева: Един човек може да те убие, както и да те извиси! (виж тук)

Елен Колева става все по-мъдра с годините и опита си!

Красивата актриса Елен Колева още не може да се похвали с мъж до себе си, но затова пък става все по-мъдра. Тегобите, мъките и униженията, които имаше в любовта, я накараха да промени мисленето си. И тя определено ни изненада с разсъждения:

“И ако не си се родил все още за другите, така както ти искаш, знай, че си се родил за земята , за самия себе си. Днес зная, че от мига в който се слееш с хората, няма как да доловиш това, което е важно! И вместо просто да преминеш през реката на живота, ти ще усетиш цялата й обремененост, която е натрупана само за да ти тежи.

Горест служеща на течението , което убива драгоценно творческо време.Човек е устроен така, че ако затвърди нещо научено, дори да не е вярно, той ще продължава да настоява на своето. Така този свят е настоятелен в своето неразбиране.

Светът на хората е една обвивка, която е за предпочитане да се използва само за пребиваване. Когато си мъдър не мразиш, само обичаш и благодариш. Сърцето следва само чиста вяра и когато заслужиш да бъдеш човек, винаги ще е трудно да запомниш какво те убива отвътре!

Да обичаш знанието отвъд привидното не е задължително, любовта не задължава, но ако в даден момент не разбираш защо е тази вътрешна празнота, знай, че това чувство идва от факта, че не си избрал нищо от онова, което храни душата ти. Само твоето вътре знае онова, което наистина е важно.

И тези, които старателно ще искат да те съборят, по право се трудят в това, но трябва да разбереш, че го правят за теб, макар да не го съзнават. Техния натиск ще е подем за теб! Искам да знаеш, че моите врагове наистина ми помагат. Те укрепват стремежа ми към най смелите ми идеи и виждания.

Всеки удар нанася болка, но имаш ли мъдрост можеш да се справиш с нея! Бори се но не роптай, ненавиждай, но без да отделяш внимание. Мисли в силата си, работи в мълчание, само така укрепва и е сподобно да се провери твоето знание!

Може би ще открием, че любовта на някого е способна да ни върне към самите нас. Ако да обръщам внимание е любов, аз съм любов! Ако да разбирам някого е любов, аз съм любов, ако да прощавам е любов аз съм любов!

P. S Един човек може да те убие, така както и да те извиси. Това което разбрах е, че и двете са опасни!”, публикува Елен Колева.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.