Новини Шоубизнес

Ваня Джаферович и Жени с годишнина от сватбата! (думите му взривиха мрежата)

Ваня Джаферович трогна не само съпругата си, но и всички останали!

Трогателно, мило и романтично бе посланието на Ваня Джаферович към съпругата му Евгения Джаферович по случай 8-та годишнина от брака им. Ето какво й посвети той в мрежата преди часове:

“Pamtim to, kao da je bilo danas… Така започва една от най-известните песни на култовата сараевска група Забранено Пушене.

Така и аз си го спомням, все едно се е случило днес, когато, преди 8 години, си казахме съдбоносното да с Жени, в една малка общинска зала в Стара Загора.

Продължението на стиха от песента е: “kad je babo Atif otiso od nas..” или преведено: когато баща ни Атиф ни напусна (почина)…

Така и моят “babo” беше починал един месец преди това. В тягостната атмосфера, в тесен кръг приятели, съкрушената ми майка и Леа на няколко месеца, ние се оженихме.

Нямаше да го направим точно тогава, ако обстоятелствата не ни принудиха, но това е дълга история, която ще разкажа някой друг път, ако ми дойде музата, дет се вика.

Сега, 8 години по-късно, аз съм щастлив, че го направихме точно тогава, защото мисля, че тъгата се бори единствено с любовта, а нашата беше наистина непоклатима.

Беше непоклатима, а сега… сега имам чувство, че е още по-силна и по-завладяваща. А аз, аз все по-често се сещам за моят “babo”, а и за песента на Забранено пушене: “Sine veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku!”

(“Сине каза, който играе за хората и пренебрегва тактиката, ще приключи кариерата си в долнодивизионният Вратник”!)

Така е, но богат не те правят парите или материалните неща, който притежаваш, а да имаш с кого да се смееш, да плачеш и да мълчиш без да ти е неудобно, че мълчиш.

А когато сложиш Леа и Бо, в цялата картина, то аз съм един наистина много богат човек. Жени, обичам те много и ще те обичам винаги, и завинаги, ljubavi moja!”, взриви мрежата с думите си Ваня Джаферович.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.