България Новини

Журналистът Васил Петев: Присъстваме на финалните надписи на най-слабия бг филм!

Васил Петев призова за оставка още от сутринта, цял ден е на протеста!

Журналистът Васил Петев пророкува края на управлението на ГЕРБ и Борисов. Като преди часове заяви, че България гледа финалните надписи на най-слабия филм в родната история. Ето какво заяви Петев, цитираме го дословно:

“Както и да изглежда за различните очи случващото днес, в едно нещо лично аз нямам никакво съмнение. В момента, като народ, всички ние участваме в изписването на финалните надписи на един от най-слабите филми на българското политическо кино.

Това бе филм за магистрала, джип, евро и още нещо. Филм с изключително посредствен сценарий, провинциална режисура и крайно некъдърни, но абсурдно всеотдайни главни герои.

Малко преди финала обаче на публиката й писна, изправи се на крака в салона и с викове “ууууууу”, поиска да бъдат запалени лампите.

Демокрацията е компетентност, казваше Петър Увалиев. През последните 15 години у нас няма демокрация. През властта, като селски вързоп се изредиха една камара крадливи и прости недоразумения.

Те поискаха филмът да е чернобял и да се прожектира само у нас, явно осъзнавайки, че произведението им би предизвикало единствено хули и срам в Европа.

Време е това кино да остане завинаги в миналото. Стига тъпа анимация. Не я заслужаваме. Оставка!”, призова Васил Петев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.