Новини Шоубизнес

Бомба: Мегз разкри ориентацията на семеен бизнесмен с три деца! (виж тук)

Мегз разказа потресаваща история, която взриви мрежата!

Миглена Каканашева – Мегз този път изби рибата. Тя разкри тайния живот и ориентация на наш крупен бизнесмен, при това със семейство и три деца. Ето как приказката, която хората смятат, че живеят богатите, всъщност се оказва кошмар:

“Един мъж има семейство – от онези образцовите – с жена и три деца. Мъжът се ползва с много добро име в обществото. Айде, даже ще споделим, че има крупен бизнес и леки политически позиции. Жената е от дамите, които обличат децата само в брандове – ама от Gucci нагоре. Тя – задължително във Vuitton.

Грижи се за себе си, глези се, ходи на скъпи почивки и качва уникални снимки в социалните мрежи. Лъха на лукс и скъпо от всякъде. Завиждат ѝ. Изглеждаше щастлива. Или поне до скоро на такова приличаше. Мъжът ѝ, обаче, си пада по мъже. Има си млади момчета за гаджета от както ги познавам.

Много минаха леглото му, но отскоро се хвана сериозно с едно готино момче. Преди пандемията го водеше на почивки по екзотични дестинации. Кеф ти Малдиви, кеф ти Дубай. Момчето само посочва с пръст, нашият води. Сега стана малко сложно. Та, ходят на Санторини, най-близкото луксозно на световно ниво. Охх обаче, то с тая пандемия всеки е на Санторини и взе да става малко неудобно и там.

Голяма несправедливост. Приятелка на жена му без малко да ги види предния път. Даже май ги е видяла и е разказала на друга, която подшушнала на жена му. И настана драма. Жена му започна да прави проблеми, че я излага пред приятелите ѝ.

Не, че ѝ изневерява – това тя отдавна си го е приела, а че я злепоставя. Бута ѝ трудно градения имидж – от Gucci нагоре. Младото момче и то започна да прави проблеми. То си обича мъжа. Иска да прекарват време заедно. Примирило се е, че в България не може – ама защо сега и Гърция. Къде да ходят в крайна сметка. То започва да изпада в крайни състояния – плаче, страда и иска да сложи край на живота си.

Мъжът – ох милият!!! И на него не му е лесно – само проблеми. Той си харесва момчето, но няма как да го покаже в обществото. Кой би правил бизнес с него?!! Не е мъжкарско?! А за политическата му кариера да не говорим. Край, не може. Жена му е за пред обществото. Момчето е в сърцето и леглото. Поне до скоро, но сега едва ги понася и двамата. Пие и друса още по-често.

Ти представяш ли си – да си построил комунизма на земята и някаква пандемия да ти го обърка. Мъжът ме помоли за съвет. Знае, че ще споделя историята. Не го притеснява, ако няма имена.

Та, питам ви – Какво мислите? Кой е виновен за създаденото положение? Има ли някой щастлив в историята? Даже кой е най-щастлив и кой е най-нещастен в казуса? И какво трябва да направи мъжът? Да послуша сърцето си или здравия разум?”, чуди се Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.