България Новини

Соня Колтуклиева: Румен Радев ще си остане турист в политиката! (виж тук)

Соня Колтуклиева коментира идеята на президента за нова конституция!

Журналистката Соня Колтуклиева взриви мрежата с коментара си за президента Румен Радев и заявлението му, че има готов текст за нова конституция.

“Президентът Радев казва, че има готов текст за нова конституция. От кога – от преди премиерът Борисов да заговори за нова конституция или след това?

Кои са основните промени?
Кога ще я постави на обсъждане и къде?
Кои са нейните автори? Участвали ли са в списването й неговите съветници и приближени, свързани с ДС, Мултигруп, спирачите на тока в метрото?

Ако е поръчал някому да пише нова конституция, това означава ли, че подкрепя премиера Борисов за нуждата от “рестарт на държавата” и ще търси ли парламентарно мнозинство, необходимо по сегашната конституция, за приемането на “своя вариант”?

Одобрява ли президентът Радев свикването на Велико народно събрание, както премиерът Борисов предложи, за да се приеме нова конституция?

От една страна президентът Радев сваля политическото си доверие от коалиционното правителство с министър-председател Бойко Борисов, иска оставката му, от друга страна приглася на Бойко Борисов за нова конституция ? Това липса на политическа култура ли е, “близнашко” двуличие или безпътица?!

… Веднъж вече коментирах, че ген.Румен Радев ще си остане турист в политиката.
Не ме опровергава, никак даже”, заяви Соня Колтуклиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.