Горещо Новини

Дизайнерката Евгения Борисова: Тъжна съм! Защо добрите момичета страдат (виж изповедта й)

Евгения Борисова изля душата си в мрежата!

Дизайнерката Евгения Борисова си изля мъката в мрежата. Явно тежко предателство е наранило жестоко чаровната дама, която изненада всички с изповедта си:

“Днес просто ми е тъжно. Понякога е нужно да взимам трудни решения, но винаги после ме чака нещо добро.
Има закономерност в този свят, но и аз още не съм разбрала как работи тя.

Защо добрите момичета страдат повече, защо хора които не заслужават внимание говорят, защо не всичко в този свят е по заслуги, защо хората са толкова фалшиви, защо станаха толкова лоши и зависими, само при мен и в моите среди ли е така???

Човек не може да има пълно щастие и винаги трябва да избира… Постът ми е едно нищо…. И за много от вас ще е неразбираем.

Трудно е обаче когато си толкова самотен и разбит от предателства, години наред обграден с неправилни хора, да успяваш да го скриеш така, че и ти самият изчезваш, когато преуморен от всичко взимаш душ с надеждата да отмиеш тъгата, пишеш няколко безсмислени изречения във фейсбук. И лягаш да поспиш след обяд с любимото куче, което започваш да обичаш повече от хората.

Единствените хора, които никога не мога да спра да обичам са моите синове и мама на всички други, които могат да ме нараняват без да им пука за това, мога да кажа:

– Мога без вас и колкото и да ме нараните имам свойството да се изправям по силна от преди, като феникс, но много по- мъдра и така докато вече ме няма, но докато съм тук съм такава”, заяви Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.