България

Нешка Робева: Поисках да се оттегля, почти избягах! (още подробности)

Нешка Робева направи своята изповед в мрежата!

Голямата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева направи неочаквано признание в мрежата. За това как е щяла да се оттегли от спорта, но ето кой и как е променил решението й:

“Преди месеци поисках да се оттегля. Поисках свободата си. И почти избягах… Бях ангажирана. Бях отговорна пред клуб, родители, деца и пред кого ли не още. Оттеглих се.

И започна онова нещо дето го наричат съвест и дето ни човърка отвътре… Какво направи? Защо го направи? Какво ще стане?..

Прекарах карантината на село с близките ми и с внучката. Бях щастлива /признавам го с известно неудобство/… Но?! Винаги съществува едно но… Какво ще стане с децата, с треньорите, с клуба?
И ето какво стана.

Ден първи на състезанието – първо и второ място. Благодаря ви, момичета. Благодаря на Валя Симеонова – Главната треньорка, която пое цялостната подготовка на клуба, както и ансамбъл, отборно и индивидуално на жени. и част от девойките…

Благодаря ти Криси /Илиева/, чиито деца за втора година донесоха златен медал на клуба… Благодаря ви мили деца. Не обичам приповдигнатите излияния и гръмките речи и май, за първи път в живота си ще кажа –

“Гордея се с вас. Вие ми вънахте свободата. Онази – истинската, необременена от неизпълнени задължения и обещания. “Левски” отново има прекрасен екип от млади, талантливи и амбициозни треньори… Ще има и резултати. Ще има!!!

Благодаря ви момичета, желая успех на всички в следващите дни… Каквото и да стане, знайте, че ще бъдете! Ще бъдете, защото не си тръгнахте изплашени или съблазнени от ефимерна слава.

Защото останахте при корените. А там, където има корени, има жизнени сокове и бурите преминават, като лек полъх над главите ви…… И ставате все по- устойчиви. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!”, написа Нешка Робева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.