Новини Шоубизнес

Славея Сиракова проговори на бебешки! (в мрежата обаче я критикуват)

Славея Сиракова съвсем се вдетени и започна да говори на бебешки!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, която е майка сравнително отскоро, се вдетени хептен. Тя и мъжът й са на море с бебето, но любопитното е, че Славейчето дудне на бебешки под почти всяка снимка:

“Много обичам водичка, особенно в топлите дни, а мама казва, че тя е полезна, защото всички живи същества имат нужда от нея. А след кашичката, която си хапнах пак на плажа, ожаднявам и мама винаги ми носи водичка.

Еееххх хора, още съм мъничка, но толкова ми харесва да ходя на моренце, че не ми се иска да свършва лятото. Мога по цяяял ден да спинкам на плажа, да си гледкам вълните и да се закачам с всеки, който ми се радва.

Само един път батковците с едно огромни сиво нещо ме събудих, защото крещяха:
-Кукуруууузииии…

Сигурно и те са ми носили някое ново пюренце или кашичка, но мама ги помоли да са по-тихи и сега не ги чувам. А като ме надигнат в количката виждам толкова много интересни неща, че забравям за тях.

И мамо, ако обичаш да ме снимаш, така че да ми се вижда банския и лицето. Чао и до нови срещи”, мило каканиже Славея Сиракова в мрежата.

Мнозина го намират за сладко и забавно, но има и такива, които са на мнение, че Славейчето преиграва. Това са дами, които твърдят, че най-много от всичко мразят лигавщините на младите родилки. Както и това да говорят за децата си в множествето число – “папкахме”, “спинкахме” и прочие.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.