Новини Шоубизнес

Щерката на Ваня Червенкова надрасна годините си: Никол смая с разсъждения!

Ваня Червенкова е успяла добре да възпита дъщеря си Никол!

Добра основа, възпитание и грижи е дала бизнесдамата Ваня Червенкова на щерка си Никол. Момичето, което е повече от материално задоволено, показва коренна разлика с отрочетата на доста родни богаташи.

Красавицата е надраснала годините си и показа това за пореден път с разсъждения в мрежата.

“Май започвам да си отговарям на въпроса – защо масово хората все по-трудно издържат да бъдат заедно дълго време – приятели, любовници, семейства… всички.

Защото объркани от розови романи и глуповати фантазии, си мислим, че близкият човек ни е пратен за щастие – за глезене, потупване по рамото и одобрение.

А всъщност близките хора са ни пратени, за да издържим някакъв изпит заедно в този живот, да преборим кармата си и да се извисим. Близките хора са ни пратени да бъдат наши ‘палачи’, за да вървим нагоре по пътя, а това става само когато се нараняваме, когато ни боли, когато сме неразбрани, когато си крещим, когато се бунтуваме.

Близкият човек не ти е пратен, за да ходите на кино или почивка, той е тук за да те отведе до някоя част от самият теб, която не познаваш – може да я харесаш или пък не – все едно, той няма да е виновен.

Разбирате ли – близкият човек има мисия. И тя далеч не се е договаряла с вашите мечти или фантазии.

Близкият човек е този, който трябва да приемеш и обичаш, дори когато не е точно онова, което си очаквал, защото отвъд нас има по-висши сили – и те ни пращат хората, чрез които да вземем уроците си и да продължим напред!

Остават заедно не хората, чиито живот е непрекъснато красив, а тези които са осъзнали, че красотата на живота е в умението цял живот да градиш ЗАЕДНОСТ!”, публикува в профила си Никол Червенкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.