България Новини

Водещата Даниела Тренчева скочи срещу барикадите в София!

Даниела Тренчева недоволства срещу палатките и барикадите на столицата!

Водещата на Нова телевизия Даниела Тренчева почти никога не си е позволявала да избухне публично. Този път обаче го направи. А причината бе нарастващото й недоволство срещу блокадите в София и палатковите лагери, които пречат на движението и гражданите. Ето какво заяви тя:

“Гледам лайф от протестите, в този час. Палатки, смели хора. Гордеят се, че пропускат линейки, не през Орлов мост, където са палатките, а през локалното.

Пият бири, линейките ги заобикалят. Животът и шансът за живот ги заобикалят, простете метафората. Те са се барикадирали с кофите, тези за боклук. Вероятно мирише на какво ли не…

Пропускат обаче живеенето в линейките и съживяването. Успех! И респект към всички в Спешна помощ! Има нужда от интубация, определено. Само да уточня- 10-тина секунди заобикаляне са животоспасяващи! Онези, 10 секунди по локалното!

П.п. Днес чух историята за 96-годишен дядо, който е разчитал на автобус, за да стигне до болница. Объркал се е в маршрутите… заради блокадите…нищо не отивало там, където очаква… Помогнало му е момиче случайно, с такси и молби пред лекари.

Жена му е неподвижна и го чакала. Лекарствата!!!… Извинете, аз бях онази с историите…ама истинските истории… Поздравления за всички, които отстояват, но знаят кое, защо и как!”, недоволства водещата Даниела Тренчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.