Новини Шоубизнес

Славея Сиракова: Има три неща, които не понасям в живота! (виж тук)

Славея Сиракова разкри себе си в мрежата!

Щастливата родилка Славея Сиракова, щерка на Илиана Раева и Наско Сираков, разкри себе си в социалната мрежа. Напоследък тя е станала доста по-отворена в публичната комуникация, цитираме я без намеса:

“Има 3, или още няколко неща, които НЕ ПОНАСЯМ в живота! Не ги приемам, не ги оправдавам и не ги усещам!
Това са:

-БЕЗСМИСЛЕНИЯТ ФАНАТИЗЪМ
– ЕВТИНАТА ЛЪЖА
– ГЛУПАВАТА МАНИПУЛАЦИЯ

Човек сам решава как да живее и да устройва живота си. За да бъдеш пълноценен е важно да живееш и да оцениш всичко, което живота ти дава. Не болката, страданието и жертвите определят нашата същност.

Свободата е правото, което ни позволява да се развиваме. Това, което ще остави нашите следи зависи само и единствено от нас! Отговорност носим не само за нас, но и за тези след нас”, убедена е Славея Сиракова.

Наскоро тя разкри публично за себе си и още нещо: “Нямам нужда от търпение, когато имам спокойствие… Любовта е съвкупност от всички наши добродетели, обич, съпричастност, човечност, грижовност и това, което бъдещето ще ни предостави.

Безусловната любов не се предава от поколения, но се отглежда и се развива във времето. Надеждата надделява и онези трудни моменти, които ни правят истински и човечни. Остарелите виждания и разбирания са били полезни за своето време и своите хора.

За да дадеш път на новото е нужно да оставиш миналото зад гърба си и да изградиш бъдещето. Свободата на духа дава своите крила на всеки, който има смелост да полети и да покори върховете, които разтапят и най-дебелата снежна покривка”, обича да разсъждава чаровната Славея.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.