Новини Шоубизнес

Актриса от “София Ден и Нощ” изригна бясна! (още разкрития)

Актрисата от “София Ден и Нощ” Елена Алекси побесня!

Екранната Марина или жената на Боби от сериала “София Ден и Нощ” побесня в мрежата. Елена Алекси, която е предимно моден дизайнер, изригна с категоричен пост:

“Преди малко под едно видео случайно видях коментар от полираните мозъци- “какво прави тая от “София- ден и нощ” там”. Сега хора да ви кажа.

1. Тая не е от “София- ден и нощ”, поради простата причина, че този риалити сериал приключи съществуването си с встъпването във владение на Домуса, който превърна една от най-гледаните телевизии в шит. Ама в голям шит!

2. Тая /Т.е. аз/ е на първо място гражданин на тази държава!

3. Тая /Т.е аз/ подкрепя протеста в качеството си на гражданин, който е отвратен от кочината, в която една крадлива шайка, превърна държава с 1300 годишна история!

4. Тая /Т.е. аз/ не желае сина й да живее в друга държава! Не желае приятелите и, както и част от семейството и да се евакуират! И си ги иска обратно!

5. Тая /Т.е. аз/ е създала повече блага в тази държава, отколкото крадливата шайка би могла да измисли, но пък успя да си присвои!

6. Тая /Т.е. аз/ е създала най-големия фешън ивент на Балканите, с което постави България в световните новини и в световните класации, което между другото е работа на държавата, а не на “Тая” дето го създаде въпреки нея!

И понеже мога още, но неам нерви, в заключение ще кажа на тия тъпунгери:”Тая” няма да спре! Даже ще прекали ако трябва, за да ви изметем! Вие не заслужавате да се наричате българи!”, изригна бясна Елена Алекси.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.