България Новини

Светльо Витков предложи плат за управление на България! (още подробности)

Ето как Светльо Витков вижда развитието на страната оттук нататък!

План за управлението на България предложи бившият кандидат-политик и вокал на Хиподил Светльо Витков. Ето какво заяви той преди минути:

“Как виждам промяна на модела на управление в страната ни. Първо в общ план:

Протестите да продължат след изборите и съставянето на ново правителство. Да не стихват, когато новите народни избраници са постигнали целта си и са седнали на политическата софра.

Когато се състави новото правителство, тогава и ще лъснат предварителните договорки и зависимости на новодошлите партии и техните депутати.

Протест и сваляне на следващото правителство, без да му се дава толеранс и време за управление. Нови избори. Нов кабинет и нов протест. Сваляне на всяко правителство, в което участват БСП, ДПС, ГЕРБ, ДСБ и лица, които са били в управлението на страната.

Протестите да продължават, докато всички участници в политическата ни система не разберат, че все повече български граждани са твърдо решени да заемат истинското си място – на работодатели на политиците. Дотогава, докато българските политици, техните мекерета, ментори и икономически кръгове не приемат факта, че са СЛУЖИТЕЛИ на избирателите си, а не техни УПРАВНИЦИ!

За да останат граждански и незамърсени от политически интереси, протестите трябва да включват три основни правила:
1. Да не се допускат лица да се представят за техни организатори.
2. Да не се допуска присъствието на политически лица.
3. Да имат ясно и конкретно искане”, заяви Светльо Витков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.