Новини Шоубизнес

Миро удивен от Корфу и храната там! (още подробности)

Миро и Ели са на романтична почивка в Гърция!

На романтична почивка в Гърция са Миро Каризмата и съпругата му Ели. Двамата обикалят страната и островите вече втора седмица, но това, което подлуди певеца днес, бе храната в Корфу. Ето какво сподели бившата дуетна половинка на Галка:

“The White House” е ресторант в залива на Калами. Всичко в менюто е 10 от 10. Ще акцентирам върху бурдето от риба скорпион с червен лют сос, вдъхновено от трилогията на Gerald Durrel.

Десерта заради, който бих се връщал отново и отново е на пръв поглед скромен оризов пудинг, но с канелен сладолед в центъра на вулканично сива купа, и скрити съкровища от кехлибарено жълти парченца печена ябълка и полупрозрачни капчици лимоново пюре (колко важни са детайлите).

За почитателите на великолепната проза, да, това е къщата, която авторът на
“Александрийски хроники” Лорънс Дърел е обитавал на острова. The White House е и основна снимачна площадка на сериалите по книгите на моят любим, още по-известен автор от семейство Дърел (Даръл б.г) Джери.

Но да се върна към вкусната храна… Ако имате път към Корфу, отбийте се. Ще се нахранят и очите ви, но храната… Храната е това, което наистина си струва”, кефи се на преживяванията си Миро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.