България Новини

Ирина Асиова: Добре, че махнаха блокадите! Трудно стигах до любимите ресторанти (виж тук)

Ирина Асиова – Диамант подкрепи махането на палатковите лагери!

Твърдо “ЗА” премахването на блокадите и палатковите лагери застана Ирина Асиова – Диамант. Влогърката заяви мнението си в мрежата като обаче успя да разгневи мнозина:

“За вдигането на блокадите по кръстовищата… добре е, че ги махнаха. Аз самата слязох от яхтата, за да изляза на площада с детето ми, майка ми и кучето ми и чакам това позорно управление да се срине. Както не съм чакала социалистическата Нова година, когато бях на 7. И за това не са ми нужни блокади.

Не изглеждат добре нито на телевизия, нито са приятни наживо. На мен лично не ми пречат, освен че по-трудно стигам до любими ресторанти. То и правителството не ми пречи кой знае колко, защото имам още две велики държави, където мога да си вдигна багажериите.

Но защо да го правя? Защо да живея добре в друга държава като мога да живея добре и в собствената си. И дори и да не живея в нея пак искам тя да е добре, защото е в моето генетично CV.

И не ми трябват блокади, за да ми го напомнят. Вярвам че е така и за стотиците хиляди българки, които излязоха по площадите това лято.

Разбирам тревогата да не угасне народния гняв през отпускарския август… Но няма такава опасност. Гербавата черга се подпали от всички страни и този пожар вече не може да бъде погасен даже и от главния пожарникар на републиката.

Колкото повече подскача върху огъня Вожда и остатъците от жалката му лакейска свита, с всяка своя стъпка го разпалват, така както никакви блокади не могат.

Палатковите тапи само дразнят, настройват срещу протеста и помагат на гербавата пропаганда да изграждат образа на “лумпени”, “пияници”, “безделници”, които си нямат друга работа освнен да кибичат на Орлов мост.

Отворете кръстовищата и оставете гербавия “елит” да си свърши работата. Така добре се справят. Малко остана. Септември е зад ъгъла!”, заяви Ирина Асиова – Диамант.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.