Новини Шоубизнес

Ромка подлуди Мариела Нордел пред храма! (виж тук)

Мариела Нордел разказа типичен случай от родната действителност!

Нахална ромка успя да подлуди иначе устатата Мариела Нордел. Случката се разиграма пред храм в столицата, където кубинката отишла на литургия. Ето какво сподели тя:

“Вчера, след Литургията в Руската Църква, на входа една сиг@нка причакваше хората и искаше пари, “да купя хляб на детето”. Раздразнено я подминах на път към криптата на Св. Серафим.

Там, по време на Молебена си спомних, че милостиня трябва да даваме, дори и да разбираме, че ни лъжат и търгашат – “дай на първия срещнат, който ти иска, независимо кой е и защо”, учат Светите Отци.

В двора на Църквата същата пак ме спря. Явно имат невероятен инстинкт, защото смени тактиката – “виж, пари не ти искам, само да идем до аптеката и да ми купиш за детето памперси и хумана мляко”. Бутна ми в ръката някакъв лист хартия с написан някакъв продукт.

Зачудих се каква е тая работа, но в този момент ме заговори един приятел. Докато си приказвахме, механично отворих портмонето и събрах колкото монети имах – около 4 лв., дадох ги на сиг@нката, но тя търпеливо остана отстрани да си свърша разговора.

След като се сбогувахме с приятеля, тя пак ме подхвана да съм отидела до аптеката с нея. Вече съвсем се ядосах, “нали ти дадох пари, защо продължаваш да досаждаш?”. А, тя, “че то това пари ли са!”…

Знае ли някой каква е тая схема с аптеките памперсите и хуманата? Защото явно е схема! Не мога да си представя майка да търси начин за детето си и в същото време да реагира така”, потресена е пиарката Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.