Новини Шоубизнес

Мариана Попова: Предлагам на правителството да си замрази заплатите и да живее с 500 лв. на месец!

Мариана Попова хвърли ръкавицата на родните управници!

Певицата Мариана Попова изригна в социалната мрежа преди минути, след като стана ясно, че рано тази сутрин полицията е вдигнала всички палаткови лагери на протестиращите.

Половинката на актьора Веселин Плачков хвърли ръкавицата на управляващите със съвсем сериозно предложение. А именно – ако толкова много милеят за България и народа, да се откажат от заплати и сметки, за да заживеят с 500 лева на ден. Поне до края на мандата им.

“Имам конкретно предложение “по процедурата: Предлагам на настоящото правителство (тъй като виждам колко много се тревожат за България и българския народ) да замразят всичките си банкови сметки и заплати до края на мандата.

И да си направят чисто социалния експеримент с цел солидарност, до края на мандата да живея с 500 лв. приход, колкото е средната пенсия за пенсионер.

500 лв. на месец и това да е всичко, което имат. Разбира се да си поемат всички разходи и сметки към държавата. Така ще докажат, че са част от този народ и наистина ги е грижа”, предложи съвсем сериозно Мариана Попова.

Можете да предположите колко голям процент от последователите й в мрежата я подкрепиха с “две ръце”. Осъзнавайки, разбира се, че това няма да се случи. Факт е обаче, че голяма част от творческите личности у нас също са с протестиращите, въпреки че лагерите още в началото се разделиха на две.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.