България Шоубизнес

“Игри на волята” копира Фермата? (Всичко за скандала)

“Игри на волята” променя изцяло концепцията си

Стопанство ще замени познатата Рибарска колиба в предстоящия втори сезон на „Игри на волята: България“.

Очевидно риалити предаването по Нова телевизия е решило да копира конкурентното шоу по bTV “Фермата”, където участниците садят зеленчуци и гледат животни. Във втория сезон на “Игри на волята” същото ще прави племето, заело второ място в териториалните битки. То ще трябва само да осигури прехраната си, опознавайки селскостопанския живот и неговите предизвикателства.

В Стопанството задачите към участниците ще разпределя собственикът му – Георги Димитров – Кинти. След дългогодишен опит като моряк и рибар, Георги решава да излезе от водата и да стъпи здраво на земята, воден от любовта си към животните и природата. Той създава собствено стопанство до морето в полите на Странджа планина, където в момента отглежда домашни животни, както и зеленчукова и плодна градина.

игри на волята
Снимка: Нива ТВ

„Прякорът ми идва още от дядо ми. Цялото семейство сме с широки пръсти. Всичко, което изкараме, веднага харчим или споделяме“, разкрива той за значението на интересния си прякор. Разказва още, че и до ден днешен това не се е променило. Млякото, яйцата, зеленчуците и плодовете, които получава от труда си в Стопанството, подарява на приятели и познати, но никога не продава. Обича безкрайно животните си, грижи се за тях и смята, че ще научи на това и участниците, които стават част от втори сезон на приключението „Игри на волята: България“.

Работата в Стопанството никога не свършва, а Кинти отблизо следи как се справя всяко едно от племената, попаднало при него. Задачите, които има поставя са нелеки и непознати за повечето от тях – доене и паша на козите, хранене и почистване на кокошките и прасетата, прекопаване и поливане на градината. Как се справят участниците в тази нетипична за тях ситуация и ще успеят ли да си изработят достатъчно храна, за да са силни и готови за всяка следваща битка на Арената? – зрителите на NOVA ще разберат през септември, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара