Горещо Новини

Моделът Мари Вачева с изповед: Предпочитам да свършвам първа! (виж още)

Мари Вачева се впусна в изненадваща изповед!

Изненадваща изповед за себе си направи моделът Мари Вачева. Ето какво разкри за женската си същност тя. Мъже, водете си записки:

“Това, което трябва да знаеш за мен, е че обичам черен шоколад. И че не мога да бъда опитомена, не и ако не искам. Също, че си падам по истински мъже, по джентълмени, здраво стъпили на земята. Също, че мога да направя всичко, от яйца на очи до заживели щастливо до края на дните си… дали с теб или без (зависи от теб).

Могат да сменя крушка,да отпуша канала, да проверявам маслото, зная какво е винт, болт, и как да се оправям сама (и в двата смисъла). И да, предпочитам да свършвам първа.

Трябва да знаеш, че в 10 от 11 случая се харесвам, но те питам, за да ме забележиш. Че когато кача 2, 3 кг. винаги преувеличавам, за да видя реакцията ти. Че съм наистина щастлива, когато се борят за мен, когато знаят, как да ме печелят, (нищо, че ще празнуваме скоро 5 или 50 год. заедно). И ще дам най-доброто от себе си, за да те печеля и аз теб всеки ден.

Харесват ми малките жестове, и големите постъпки, едно цвете стига, но го подари днес, защото просто ме има, ако ще предлагаш брак, няма значение какъв е пръстена, аз гледам в очите, чувам сърдечния ритъм. Когато ще купуваме жилище, не държа да е огромно, само щастието в този дом да е такова.

Не гледам заплатата ти, а каква любов ти е по възможностите. Колко ти е добро сърцето към просяка, към децата, към мършавото куче, което всички подминават. Такива големи неща гледам аз.

Трябва да знаеш, че винаги знам какво искам, но дали ти знаеш, как да ми го дадеш. Когато се разочаровам, не съм сърдита, просто ми се мълчи, сбогувам се с представата си за теб, и с илюзиите, и с теб.

Това, което трябва да знаеш за мен, е че понякога искам черен шоколад, но винаги мъж, който да знае, че искам обич повече от черен шоколад!”, сподели Мари Вачева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.