Бащата на ЛиЛана събира хора за подкрепа в съда утре! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/bashtata-na-lilana-sabira-hora-za-podkrepa-v-sada-utre-oshte-podrobnosti/47117 Goreshto.net
Бащата на ЛиЛана събира хора за подкрепа в съда утре! (още подробности)

Бащата на ЛиЛана се надява утре да се съберат хора, за да я измъкнат от ареста!
На обществена подкрепа за щерка му ЛиЛана се моли и надява баща й – лекарят и музикант Христо Деянов. Както знаем, утре ще се гледа за пореден път мярката за неотклонение на певицата, която вече цели четири месеца е в ареста.

Семейството й настоява тя да бъде освободена, защото е невинна, а и има съпътстващи заболявания, които изцеждат силите й. Ето за какво призова татко й в мрежата преди часове:

“Ако някой иска да подкрепи дъщеря ми Лили, ще е добре дошъл на 6 август/четвъртък/ от 10.00 ч. в Спец. наказателния съд /СНС/ на ул. Черковна № 90 /бившата Паун Грозданов/. Ще се състои поредното заседание на СНС за нейната мярка. Входът е срещу лична карта.

Когато влезнете във фоайето, там на мониторите ще бъде обявена залата в която ще се състои заседанието на СНС /то е открито/. Хубаво е да бъдете там към 9.45 ч.

Пиша това съобщение, защото имаше хора, които искаха да окажат подкрепа с присъствието си. Тя е заложница и жертва на един скалъпен процес, срещу нея няма нито едно доказано обвинение, а е в ареста вече 4 месеца. Когато делото отиде в нормален съд, това ще стане ясно! Аз също ще бъда!”, заяви Христо Деянов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.