България Новини

Бащата на ЛиЛана събира хора за подкрепа в съда утре! (още подробности)

Бащата на ЛиЛана се надява утре да се съберат хора, за да я измъкнат от ареста!

На обществена подкрепа за щерка му ЛиЛана се моли и надява баща й – лекарят и музикант Христо Деянов. Както знаем, утре ще се гледа за пореден път мярката за неотклонение на певицата, която вече цели четири месеца е в ареста.

Семейството й настоява тя да бъде освободена, защото е невинна, а и има съпътстващи заболявания, които изцеждат силите й. Ето за какво призова татко й в мрежата преди часове:

“Ако някой иска да подкрепи дъщеря ми Лили, ще е добре дошъл на 6 август/четвъртък/ от 10.00 ч. в Спец. наказателния съд /СНС/ на ул. Черковна № 90 /бившата Паун Грозданов/. Ще се състои поредното заседание на СНС за нейната мярка. Входът е срещу лична карта.

Когато влезнете във фоайето, там на мониторите ще бъде обявена залата в която ще се състои заседанието на СНС /то е открито/. Хубаво е да бъдете там към 9.45 ч.

Пиша това съобщение, защото имаше хора, които искаха да окажат подкрепа с присъствието си. Тя е заложница и жертва на един скалъпен процес, срещу нея няма нито едно доказано обвинение, а е в ареста вече 4 месеца. Когато делото отиде в нормален съд, това ще стане ясно! Аз също ще бъда!”, заяви Христо Деянов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.