Горещо Новини

Адвокат попиля Димитър Бербатов! (виж как го нареди)

Тодор Кръстев подреди добре Бербатов за “глупостите” му!

Пловдивският адвокат и общински съветник Тодор Кръстев направи на две стотинки футболиста Димитър Бербатов след изцепките му за социализма и как семейството му чакало с часове на опашка за хляб. Ето какво заяви Кръстев:

“И Бербатов се изкарал жертва на комунизма. Бре, бре, бре, чудя се къде съм живял преди 1990 година. Защото, отлично са спомням как “жертвите” като него и семействата им живееха.

Хайде, да приемем, че той е бил хлапе – не помни, и затова говори глупости, за да се прави на интересен. Същото обаче, не може да се каже за семейството му – те поне помнят и трябва да му помогнат, за да не се излага.

Бащата – футболист в първа лига и проектонационал. Тоест, от най-високоплатената и толерирана прослойка на обществото по времето на соца.

Ако тогава, през 80-те на миналия век, един директор на средноголяма компания получаваше около 400 лева заплата на месец, на един ритнитопковец заплатата беше минимум двойна. А това тогава бяха много пари.

Един апартамент около 100 кв. м. струваше около 20 000 лева. Просто парите бяха скъпи. Отделно, всички добри спортисти получаваха непрекъснато – бонуси, премии, коли без ред, безплатни почивки, ведомствени жилища, които купуваха после на безценица, чести пътувания в чужбина на държавна издръжка и т.н.

Родителката му – медицинска сестра, после главна медсестра на Окръжна болница Благоевград – също повече от прилично платена.

Та, така. Нарочно припомням тези неща, защото взе да ми писва от глупостите на някои. Като “жертвата” на комунизма Бербатов”, изригна в мрежата Тодор Кръстев и мнозина го подкрепиха, че е напълно прав.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.