България Новини

Стъки на Юлиана Дончева избухна: Не подкрепям този протест! (виж тук)

Мъжът на Юлиана Дончева не подкрепя протестите!

Станислав Недков – Стъки или мъжът на Юлиана Дончева, както е известен за мнозина, изригна в мрежата. И заяви защо е против протестите, продължаващи вече близо месец.

“Този филм, на който младите си мислят, че правят премиера, ние (малко по-възрастните) сме го гледали 1990, 1997 и 2013 година, и той почти нищо добро не донесе на страната ни! Това е все едно да гледаш отново “Титаник” и да очакваш тоя път да не потъне.

Уважавам правото на мирен протест на всеки почувствал се ощетен или пренебрегнат, стига в борбата за неговите права да не се нарушават правата на останалите граждани! Не може да се бориш за справедливост, равни права на всички и свобода на словото, а да определяш като провокатор всеки, който не мисли като теб!

Смятам, че България има нужда от промяна, но не подкрепям този протест, защото, четейки между редовете, забелязвам сценаристите на протеста и техните опити да дестабилизират страната ни в много критичен период на пандемия и задаваща се тежка икономическа криза.

Сценаристите са същите, които организираха Арабската пролет и Майдана в Украйна. Същите, които чрез революция за “по-добър живот” доведоха държавите до анархия, разграбване на природните и националните богатства, до граждански войни и милиони бежанци, заляли цяла Европа.

Конструктивни протести се правят по сектори, с ясно дефинирани конкретни искания, посочени в официални срещи с отговорните институции.

Протести, организирани от НПО-та и сайтове, финансирани от чужбина, водят до безредици, национална и икономическа разруха и внедряване на национални предатели във властта”, заяви мъжът на Юлиана Дончева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.