Новини Шоубизнес

Малкият син на Наталия Кобилкина я подлуди! (виж тук)

Детето на Наталия Кобилкина се оказа много живо и палаво!

Досущ като малкия сладур Денис Белята се оказа и синът на Наталия Кобикина – Филип. Самата тя разказа как дребосъкът я е подлудил днес, а и не само…

“Аз, както и повечето майки активно се опитвам да съчетавам и двете неща. Преди 2 дни Филип щастливо заспа в 21.00. (Това рядко се случва!). И аз най на края написах нови програми, статии и до 2 през ноща, беше творческо настроение.

Обаче… той легна рано, но се събудил в 5.30! Включи светлина и почна да се хили. Разбрах… парти започна!

Направих му фреш и оставих го за 2 минути, на връщане заварих цялата спалня залята с фреш портокал и Филип весело се търкаля в портокаловите ни нови чаршави. Възкликнах: Филип! И той избяга и донесе четка за миене на пода и почна да опитва с тази четка да изчисти чершафа.

Докато сменях чершафи той притихнал в друга стая… опасна тишина! Видях че той седна на дивана и упорито опита да хвърли лаптопа ни на земя…

Хванах го в полет и докато го примествах той намери чаша с кафе, която беше готова да се излее на него! Светкавично хванах чаша с кафе, тогава той свали друга чаша с вода!

Разбрах, че идва време за сутрешна разходка. Облякох го бързичко и не мога да намеря телефон… Търся-търся и на края намерих… как мислите къде?! В кофа за боклук! Благодарих Бог и Филип, че не в тоалетната (както на бавачката преди 3 дни).

И денят започна… Но когато спи просто ангел, нали?”, разказа родителските си преживявания Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.