Новини Шоубизнес

Лео Кадели и половинката му празнуват годишнина: Ето какво разкри тя!

Лео Кадели и Бетина Михайлова са заедно от две години!

Две години любов празнуват днес албанецът Лео Кадели, познат от сериала “София Ден и Нощ” и половинката му Бетина Михайлова. Журналистката от телевизия ТВ+ изненада мъжа на живота си с трогателен пост в мрежата:

“Преди две години, на този ден, се качихме на лодката на любовта. Поехме към непознатото, с шепа копнежи и няколко смели мечти под ръка. В началото морето беше спокойно. Навлизайки все по-навътре обаче се появяваха вълни – на места дребни, на места заплашително големи.

Често опитваха да обърнат лодката. Безуспешно. С всеки следващ ден тя ставаше по-стабилна. На палубата посрещахме полюсни емоции. Споделяхме незабравими изгреви и разкошни залези. Ръка за ръка, заедно.

През изминалите две години това пътуване ни показа, че хармонията не е единственият пристан на любовта. Понякога тя има нужда от бурно море, от гигантски вълни, които да разклатят измамното спокойствие под перките й, за да научат двамата в лодката как по-здраво да се държат един за друг.

Това се случи и с нас. И продължава да се случва. До последната страница на тази красива приказка.

Честита годишнина, любими! Благодаря, че те има, че дишам чрез теб, а ти чрез мен. Светът ми се разхожда по линиите на ръцете ти. Там се чертае бъдещето ни. Дано да е пълно с вълшебства. Обичам те отвъд думите”, написа красивата Бетина Михайлова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.