България Горещо

Певицата Йоана Захариева с потресващ разказ за родното Черноморие (Вижте какъв ужас преживя в хотел в Царево)

Йоана Захариева взриви мрежата с разказ за кошмарното си преживяване в Царево

Истински кошмар е преживяла певицата Йоана Захариева. Тя отседнала за една вечер в хотел в Царево, но очакванията й били далече от действителността. Самата Йоана има и няколко имота, които отдава под наем през интернет платформа и е наясно какви са елементарните стандарти за туристически услуги.

Разказът й може да служи за пример как не трябва да се прави, ако сте собственик на хотел:

“Обичам България и нейната природа. Харесвам кампанията “Подкрепи българското Черноморие “, но смятам че не сме дорасли и не я заслужаваме. Ето един пресен пример : Предния уикенд решихме с приятелки да се веселим и да отидем на #caravanparty в #xchallengepark , Царево. По този повод си наех стая за една вечер в Царево, тъй като пребивавам в Синеморец, за да не се притесняваме за шофиране и др неприятности . Въпросната стая струваше 80 лв , в единствения останал свободен, доста примитивен Family hotel Ocean. Соц обзавеждане, мушамени покривки, изтънели бархетни чаршафи на малки дупчици, миризма на мухъл, стая с климатик, но без налично дистанционно, жега и комари.

Снимка: Инстаграм

За капак един чичо ме посрещна на вратата с изречението : “Утре в 10ч. да ви няма” … бе позачудих се , огледах се на кого подвиква тъй смело, видях че съм само аз в коридора. Реших учтиво да попитам на мен ли говори…

Той утвърдително кимна , облечен по къси гащи и потник, премляскваше нещо там, щото късно вечерял и каза да му платя на ръка. Нямало нужда да издава бележка, че видиш ли късно съм пристигнала и рано ще се изнеса.

Учтиво попитах : – Господине, на сайта ви пише, че напускането е в 12ч.

– Няма, няма …вика , утре имам много работа . В 10ч си тръгваш или изобщо не влизай!

– Добре, моля ви поне в 11ч да тръгна , на концерт съм ще закъснея тази вечер.

– Ееее айде от мен да минИ, тръгнетИ в 11ч.

Нямахме избор, часът беше след 21:00, платих на ръка, оставих багажа и хукнахме към партито.

Вечерта беше прекрасна, изпълнена с много музика, красиви хора, усмивки, танци и прегръдки. Призори се прибрах, бях забравила за чичото, когато в 11ч се почука на врата влезе този същия “убавец” и със строг глас каза : “Хайде тръгвай си, време е!” Не знам как да довърша този разказ, оставям на вас. Аз все още бих искала да подкрепя кампанията за българското Черноморие, но не зная как.”, пише Блиц.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.