Новини

Атрактивен Суперджакпот от Winbet може да ви донесе голяма печалба

Добрите стари фишове от букмейкърските пунктове със сигурност пазят своята носталгия и най-вероятно мнозина биха искали да седнат спокойно в онзи приятен спортен оазис и да слушат мненията на “експерти”, които понякога, като по чудо, могат да познаят един резултат. Спортните фенове вече знаят, че футболният календар за август е зареден със събития и лятната почивка най-вероятно ще бъде повече от приятна.

Точно по тази причина в онлайн платформата на Winbet ще открием едно много специално предложение, което съчетава добрата стара носталгия от колонките, но с много по-сериозни награди. Суперджакпота на букмейкъра ще привлече вниманието на всички истински футболни експерти. В секцията със същото име, играчите са изправени пред едно доста интересно и вълнуващо предизвикателство – да познаят 11 футболни срещи.

Наградата за истинският експерт е сумата от 50 000 лева, но всички останали играчи, които имат от 8 до 10 познати срещи също получават утешителна награда. Докато във фишовете всеки играч красноречиво трябваше да отбележи крайния резултат, тук се предоставя възможност да се направят до две прогнози, но именно тези колебания могат да рефлектират върху наградата. Излишно е да споменаваме, че спасителната функция кеш-аут не е налична в този залог, а и няма как да присъства, след като в тази класация се търсят само познавачите и експертите, които до болка знаят, че футболът е динамична игра, пълна с обрати.

Това далеч не е единствената възможност за забавление. В спортната секция на букмейкъра можем бързо да открием една добре подредена вселена, която ще привлече истинските фенове. По всяко време можем да открием кои спортни дисциплини вече са стартирали и може да се гледат на живо, както и на виртуално поле. Всеки може да прави залози, както преди спортно събитие, така и по време на него.

Все повече можем да забележим и положителните отзвуци на експертите, както nostrabet споделя за Winbet в своето ревю. Всеки регистриран играч може да се възползва и от прякото предаване на футболната среща, следователно можем да забравим за търсенето на стриймове и заплащането на абонаментни планове за спорт. В останалите предложения можем да открием опции като кеш-аут, създаването на залог и присъствието на Super Hot залози – специална селекция от футболни срещи, които сa заредени с много по-сериозни коефициенти.

Горещите залози на букмейкъра могат да се открият в три от петте работни дни и много често са дербитата, които привличат максимален интерес към играчите. Футболът далеч не е единственото спортно предложение. Можем да открием дисциплини като баскетбол, тенис, електронни спортове, волейбол и още много други. Ще бъде трудно за един почитател да не открие любимия спорт, а и интересът на букито е насочен в покриването на колкото се може първенства и спортни турнири.

Говорейки в началото за почивка, не трябва да забравяме, че цялата спортна вселена може да се пренесе във всяко мобилно устройство и по този начин един играч никога няма да бъде далече от забавлението, както и от възможностите за печалба. Разработено е за двете популярни платформи и предлага същите функционалности, които бихме открили и в самия сайт. Единственото изискване, ако трябва изобщо да търсим такова, е интернет връзка. С изброените качества и положителни страни, можем да бъдем сигурни, че това буки ще бъде най-добрият партньор в един горещ месец, изпълнен с много емоции.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.