България Новини

Мариела Нордел алармира за нередности на една от топ бензиностанциите!

Мариела Нордел сигнализира за нередности при обслужването на бензиностанциите!

За нередности и злоупотреби на една от водещите бензиностанции алармира пиарката и известен кулинар Мариела Нордел. Ето какво е конститирала тя при поредното си посещение там:

“В България, особено през сезона, забелязвам, че на големите бензиностанции на OMV, си позволяват да надписват – вкарват ти разни дребни или не толкова дребни /веднъж като бях с чужда регистрация ми набутаха годишна винетка/, неща за твоя сметка.

Отдавах го на това, че е България, но, преди две години в OMV Унгария ми се случи същото нещо. Преди малко заредих на Австийското OMV точно преди границата с Унгария на A4.

Каква беше изненадата ми, когато открих, че са ми набутали някакъв сандвич за 3,30 – най отдолу на сметката, който нито съм поръчвала, нито консумирала. Естествено, видях го в колата вече на път.

Звъннах на местното генерално представителство на OMV Wien за коментар – дали са наясно с тоя проблем, защото явно е интернационален и засяга бранда. Комуникационният им директор беше твърде зает да говори с мен, двете официални говорителки в 9.08 не бяха още дошли, та ме прехвърлиха на някакво момиченце, което не можа да ми отговори, защото не била говорител…

Смятам да направя разследване и да напиша статия по този проблем, както, и да информирам генералното ръководство на OMV.

Моля ви, като зареждате в тези бензиностанции или ядете там, събирайте разписките, оглеждайте за надписвания и ако откриете, пращайте ми снимки на бележките с описание на случая!”, алармира Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.